tisdag 1 maj 2012

Tur det bara är en gång om året ..

Så var valborgsfirandet över , Trevlig kväll men rätt seg dragen faktiskt. Skulle tro att de berodde på att majoriteten av folket jobbat hela dagen igår.. Hannes, Stina,Litto,Otto och Fredde kom hit , åt lite god mat och drack gott.. Sen åkte vi vidare på vad vi trodde skulle vara hemmafest.. Hann väl vara där i ca 1h och sen skulle alla på krogen.. :S valborgsmässoafton och krogen går inte hand i hand riktigt för mig.. eftersom klockan var närmare halv ett så tänkte vi att vi hakade på då vi inte hade mycket annat att göra.. Skulle testa ny öppnade Olearys.. men icket! kön ringlade fleeeera meter så tanken att stå där fanns inte.. Knallade förbi Olivers.. Samma lika där.. Aldrig köa 30 - 40 min för nån öl.. Bishop var stängt så allstar var sista alternativet.. Väl där var ju kön givetvis lika lång som på de andra ställena. Som tur var kände M vakten så vi fick gå före : ) Var väl där i kanske en dryg timme , snitt åldern låg väl på 18 kanske så roligare kvällar har man haft.. sluta med en sväng på statiol och sen hem..

Tur de bara är valborg en gång om året ! ;p

Idag har vi inte gjort många knop , lediga har vi varit och haft hunden på vift uppåt kalixskogarna med svärisarna , formen var bra efter gårdagens "flopp" så de har varit en riktig mysig dag med hjärtat på tu man hand.. : )

Ikväll åker vi uppåt och ansluter med de som stannar kvar i kalix och laddar batterierna i några dagar! :) friskt luft och massa natur! : ) härligt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar