måndag 14 november 2011

dagarna som varit..

Helgen har varit fantastisk , på många sett =) I Lördags var vi då iväg och käkade middag med pappa & syskonen m. respektive. Vi farsdags firade pappa en dag i förväg på Exotic , hade en super mysig afton med alla nära och kära, när klockan började springa i väg för gravida och småbarn så tog jag ,pappa och Markus oss en sväng på Harrys =) Efter några öl där och mycket vilda bil disskutioner  ( Markus har en förkärlek till Mercedes och Pappa till peugeot :p )  Så gjorde pappa kväll och vi gick vidare till Bishop , en öl där och sen tog vi en taxi hem, var hemma redan strax baki tolv så de blev en lugn och skötsam kväll.





Söndagen gick vidare i pappornas tecken , näst på tur var ju Markus far förstås så de bjöds på riktigt god middag på skurholmen i form av en jätte härlig fläskfilé gryta m.diverse tillbehör och sen dessert på det =)

Och hur gulliga är inte "svärisarna och svägerskan" ? vi fick en jätte fin förlovningspresent i efterskott =) Ett jätte fint bidrag till vårat hus sparande , hur gulligt som helst! =)




Ulla hade snickrat ihop ett eget litet kort :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar