söndag 2 oktober 2011

Harmoni

Nu var snart denna helg över, Den har varit toppet på nästan alla plan. M har också varit ledig, så för en gångskull har vi faktiskt sett varandra mer än i tio minuter. I fredags tog vi oss en myskväll hemma hela "familjen", Acke var i rätt dåligt skick efter veterinär besöket på förmiddagen så det vart knappt några promenader ens, Istället satt vi bara hemma i soffan och mös med lite gott rödvin och bra tv.

I Lördags mådde Acke bättre så han fick vara med flickorna på "dagis" så jag åkte till G-stad för att möta upp tjejerna för en damafton med mat och go dricka. M drog med Henke o Fredde på hockeyn , ( som förövrigt gick åt helvete) efter det möttes vi upp och åkte en sväng på Olivers. Blev inte där så länge , var så trött så redan vid 01 gav vi upp och åkte hem.

Idag har varit en sån där skön söndag , lugn och harmonisk som söndagar ska vara men har ändå hunnit med det ena och det andra , Fortsätter nu i samma anda framför tv´n. Blir en tidig kväll ikväll , Upp tidigt för kurs i sthlm över dagen - flyget går redan 07.35 eller hur de nu var ? Måste ringa chefen och höra hur de är upplagt imorgon.

Ha en fortsatt trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar